U bent hier: Home Regio's Zeist incassobureau voor MKB

Bent u ondernemer in Zeist? Dan woont u in een prachtige bosrijke omgeving. Bovendien kan de ligging langs de A28 erg handig zijn als u voor uw bedrijf regelmatig heen en weer pendelt naar Amersfoort of Utrecht. Helaas kan het wel eens gebeuren dat een klant een factuur niet betaalt. In dat geval kunt u als ondernemer een beroep doen op de juridische kennis en ervaring van Willems Incasso. Ons kantoor is gevestigd in de stad Utrecht, maar onze medewerkers kennen de omliggende regio als hun broekzak. Onze medewerkers helpen u als ondernemer of mkb-bedrijf in Zeist dan ook graag bij het innen van een onbetaalde factuur.

Gerechtsdeurwaarders Zeist

Als u te maken heeft met een openstaande vordering, beschikt Willems Incasso over een uitgebreid pakket aan juridische dienstverlening. Daarnaast bieden wij speciaal voor ondernemers diverse online diensten die u ondersteunen in uw debiteurenbeheer. En als u persoonlijk advies wilt of als het tot rechtsgang komt, staan wij u graag terzijde.

Incasso voor ondernemers in Zeist

Speciaal voor ondernemers heeft Willems Incasso diverse tools die u helpen om openstaande vorderingen te innen:

  • Incassoline: met deze online service creëert u zelf een incassodossier voor bedragen tot 2500 euro. U kunt hier facturen en aanmaningen uploaden. Wanneer er een betaling binnenkomt, krijgt u hiervan automatisch een melding. Zo blijft u op de hoogte van de stand van zaken.
  • Incassoconsult; deze online service biedt toegang tot diverse voorbeelddocumenten. Denk hierbij aan templates voor rechtsgeldige facturen, voorbeelden van aanmaningen en WIK-tabellen. Als u liever een uitgebreid persoonlijk consult wilt, neem dan contact met ons op.
  • Incassoprevent: met deze service kunt u voorkomen dat u te maken krijgt met openstaande vorderingen. Met Incassoprevent vraagt u eenvoudig informatie op over de kredietwaardigheid van uw klanten. Ideaal bij potentiële nieuwe klanten en wel zo prettig bij uw huidige klanten.

Geef uw openstaande factuur uit handen

Wanneer een factuur toch onbetaald blijft, neem dan contact met ons op. De ervaren medewerkers van Willems Incasso staan u graag bij met het innen van een onbetaalde factuur, zodat u zich op uw onderneming kunt richten.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op