Willems staat voor SNEL

 En daarmee bedoelen wij: Stevig, Naturel, Eenvoudig en Levendig

U bent hier: Home Over Willems

In Utrecht zijn wij in 1969 van start gegaan. De organisatie kent vallen, opstaan en weer doorgaan, winst en verlies, succes en tegenslag. Willems is klaar voor nu en voor de toekomst. Hier voegen wij graag aan toe: voor u. Immers, geen opdrachtgevers, geen niet-betalende debiteuren, geen Willems. Met deze wijsheid dicht tegen het hart verlenen wij onze incasso- en deurwaardersdiensten en zoeken wij naar iedere mogelijkheid om wat wij weten en kunnen ter beschikking te stellen aan u die er om vraagt.

Contactpersonen

Klaas soellaart profiel 2019

Klaas Soellaart

Connect via LinkedIn

ignace profiel 2019

Ignace Feringa

Connect via LinkedIn

Onze missie - eenvoud in incasseren

Onze kern(activiteit) is duidelijk en helder en dat is: voor onze cliënten incasseren. Als incasseerder en als deurwaarder. Wij vernieuwen ons en voegen service toe aan onze kernactiviteit, echter altijd met de focus op onze kern. Onze cliënten verwachten van ons dat wij incasseren en wij willen aan die verwachting voldoen.

Onze visie - van nature snel

Door onze kernwaarden acteren wij van nature SNEL. SNEL in denken, SNEL in handelen en SNEL in afwikkelen. Wij traceren de kern van onze cliëntbehoefte om aan de klantverwachting te kunnen voldoen en daar bovenuit te stijgen. Onze kern zorgt ervoor dat wij ons blijven bekwamen en ontwikkelen door dichtbij ons zelf te staan. Door te blijven ontwikkelen en bekwamen zorgen wij voor een persoonlijke groei, groei voor ons werk, onze mensen, onze omgeving en onze relaties.

Onze kernwaarden - SNEL

Stevig

Door onze kennis en kunde staan wij stevig met beide benen op de grond. Wij weten wat onze professie met zich meebrengt en vangen het op met open armen. Doordat wij stevig staan hebben wij ook een no-nonsens mentaliteit. Wij verstaan ons vak en weten waar wij het over hebben.

Naturel

Wij zijn authentiek. Wij hebben onze eigen identiteit en staan voor onze normen en waarden. Elk individu wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Wij staan voor een relatie waarbij de relatie met onze cliënten, collega’s en omgeving centraal staat.

Eenvoudig

Keep it simple. Niets is moeilijker dan het simpel te houden. Wij vinden dat eenvoud betrouwbaarheid, duidelijkheid en oprechtheid met zich meebrengt. Eenvoud brengt ons naar de kern. De kern is hetgeen wat ons ons bestaansrecht geeft.

Levendig

Ons vakgebied is serieus en ernstig. Hier gaan wij niet lichtzinnig mee om. Om je hierin te kunnen begeven moet je houden van je werk, je mensen en je omgeving. Wij stralen plezier uit in ons vakgebied en naar buiten toe.

Willems Return - perspectief bieden

Wij opereren vaak op het scherpst van de snede en zien de narigheid van betalingsonmacht en armoede. Stress, wegduiken, zich kansloos voelen en afnemende zelfredzaamheid. Het rijtje is nog met zeker tien aanduidingen aan te vullen. Problemen met geld zijn vaak de oorzaak, maar ook het gevolg van geestelijk en mentaal welzijn. Willems ziet het als een opdracht om iets te doen aan en voor die steeds groter wordende groep van 'mensen met schulden'. Een groep mensen die vaak de rekening van de wanbetaling en daarmee de rekeningen van Willems betalen. De missie van Willems Return is kort en krachtig: het verkleinen van de groep 'mensen met schulden'.

De kern van Willems Return is de wens en de wil van het individu. Er moet perspectief zijn én perspectief gewenst zijn. Deze kern scheidt de niet-kunnende debiteur van de niet-willende debiteur en zorgt ervoor dat de aandacht zich richt op positiviteit en welzijn.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op