Hand in hand...

Zo hoort de relatie tussen advocaat en deurwaarder toch te zijn!

U bent hier: Home Advocaat

Onze rollen in de juridische wereld hoeven wij elkaar niet uit te leggen. Aan ons de taak om altijd te zoeken naar het beste gevoel en bevinden om het juiste verlengstuk te zijn van uw noeste arbeid om zo een hechte relatie op te bouwen en te behouden.

Onze garanties

Vandaag aanleveren is vandaag uitvoeren

De opdracht die u vandaag voor 12.00 uur aanlevert ter uitvoering in het rechtsgebied van de Rechtbank Utrecht wordt ook vandaag door ons uitgevoerd. Uitvoering buiten ‘Groot Utrecht’ of aangeleverd na 12.00 uur verzorgen wij binnen één werkdag.

Ook bereikbaar na kantoortijd

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag, paraat voor u als vaste relatie.

Zorgeloze executie

Een opdracht tot executie van vonnissen van uw cliënten pakken wij rechtstreeks op voor uw cliënten. Rechtstreekse communicatie, rechtstreekse verantwoording.

Overal centraal

Van Groningen tot Maastricht. Van Hoek van Holland tot Lobith. Uw opdracht voeren wij overal in Nederland uit.

Onze service

Kosteloos incasseren van uw onbetaalde nota's

Betaalt uw cliënt uw nota niet? Wij incasseren in het minnelijk traject kosteloos voor u. Betaalt u cliënt toch niet, dan mag u altijd een goed advies verwachten, alvorens wij verder gaan met het ‘halen van een vonnis’. Wij houden immers niet van ‘trekken aan dode paarden’.

Een centraal en rustig meetingpoint

Een kilometer van de Rechtbank Midden-Nederland, gratis parkeerruimte, een rustige omgeving om u alleen of samen met uw cliënt voor te bereiden op een zitting. Is het weer er niet naar of heeft u de behoefte niet om te lopen naar de rechtbank, laat het ons weten; dan regelen wij het vervoer.

Opdrachten eenvoudig digitaal indienen

U kunt uw opdrachten ook eenvoudig digitaal bij ons indienen via onze website. Veilig en afgeschermd. Dit combineren wij natuurlijk met een track-and-trace voor uw tijdgebonden opdrachten. 

Snel inzicht in kredietwaardigheid

Maak rechtstreeks gebruik van onze digitale krediet en verhaalsrapporten om snel inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van bedrijven en personen. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Voor straks...

Er verandert nog al wat door KEI. Wat echter niet verandert is dat de oproeping u de zekerheid van een verstek geeft, indien de gedaagde niet reageert.Via de inrichting van onze webservice kunt u de gedaagde door ons doen oproepen door enkel een druk op de knop. Voorbereiden op deze toekomst? Neem contact op. Wij staan voor u klaar.

Elkaar helpen met elkaars cliënten en ondernemersrelaties

Willems heeft een arsenaal aan incasso-services voor ondernemers. Services die aansluiten bij uw vak en bij veel van uw cliënten. U als advocaat zult in het woud van digitale kennisdeling van het recht steeds meer de echte specialist worden. Recht toe recht aan op het web, de advocaat voor 'als u er echt niet uitkomt'.  Op de scheidslijn van incasso en recht kunnen wij elkaar vinden. Wederzijdse verwijzers met een duidelijke relatie met dezelfde cliënt. Anders gezegd: deel ons met uw cliënten en ondernemersrelaties. Kennis maken? Bel voor een afspraak op een moment dat u het schikt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op