Alvorens de boot te verkopen...

Kunnen wij niet beter eerst proberen de onbetaalde facturen voor u te innen?

U bent hier: Home Ondernemer

Betaalt uw klant niet? Dan zijn wij het juiste kantoor voor u! Op het terrein van incasso geven wij u tal van mogelijkheden om meer grip te krijgen op uw openstaande facturen. Nu en in de toekomst. Wij doen niet alleen direct iets aan uw huidige probleem, maar trachten u ook de middelen te verschaffen om narigheid in de toekomst te voorkomen. Wilt u met één van onze collega's een persoonlijk gesprek, bel dan vooral.

Incassoline: simpel en direct innen

Wilt u direct actie en nog vandaag een incasso starten?  Met Incassoline start u direct de inning van uw onbetaalde facturen. Simpel en direct met altijd inzicht in de status  van uw incasso-opdracht.

Meer informatie

Incassoprevent: kredietwaardigheid checken

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom hebben wij een aantal online mogelijkheden gerealiseerd om de kredietwaardigheid van uw bestaande, maar zeker ook uw nieuwe potentiële klanten te controleren.

Meer informatie

Incassoconsult: meer dan alleen advies

Er hangt vaak veel aan een onbetaalde rekening. Een klacht, betalingsonmacht, maar ook betalingsonwil. Aan het eind zie je vaak pas wat aan het begin fout gaat. Wij adviseren niet alleen graag over ons eigen terrein, de juridisch wereld van de incasso, maar ook over al hetgeen daaraan vooraf gaat. Om u direct van dienst te zijn hebben wij professioneel gereedschap voor u klaar staan om te voorkomen, maar ook om te genezen.

Meer informatie

Advies en ondersteuning van begin tot eind

Naast diensten die u direct op weg helpen, kunnen wij u ondersteunen met een heel arsenaal aan juridische diensten. Wij gaan voor u naar de rechter om een vonnis te halen en ondersteunen u in het traject na vonnis: de beslaglegging en executie om daadwerkelijk verhaal voor uw vordering te realiseren. Ook het terughalen van onder eigendomsvoorbehoud geleverde zaken (waaronder voertuigen), de ontruiming en het tot u nemen van verpande goederen om deze uit te winnen behoren tot onze taken.

Iedere zaak is uniek en specifiek. Specifiek betekent in ons geval: persoonlijk en individueel. Voor ons de kans en de verplichting om u te adviseren en te ondersteunen van begin tot eind. Wacht dus niet langer als u tegen complexe juridische zaken aanloopt of als de klant voor u wie werkt of aan wie u nog steeds levert de facturen niet betaalt, maar neem direct contact met ons op. Wij stellen onze ervaring en kennis graag  beschikbaar!

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso is o.a. werkzaam in de regio's: Amersfoort, Nieuwegein, Culemborg, Woerden, Houten, Vianen, Zeist, Soest, Veenendaal, Maarssen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op