U bent hier: Home Regio's Incassobureau Houten

Als ondernemer in Houten heeft u een prachtige werkplek, overal in de stad zijn pareltjes te vinden. Van de alom bekende Kasteel Heemstede, Het Oude Station tot de Kerktoren van de Pleinkerk. Houten kent vele ondernemers, kijk alleen al naar de winkelcentra die Houten heeft, zoals het Castellum en de Meerpaal. De ondernemers die hard werken voor het bestaan van hun zaak en familie. Echter brengt ondernemen ook risico's met zich mee, zoals klanten die niet betalen. Ook ondernemers in Houten hebben hiermee te maken.

Onbetaalde facturen

Veel ondernemers in fietsstad Houten herkennen het wel, de diensten zijn geleverd maar de opdrachtgever verzaakt de factuur op tijd te betalen. Houten is dankzij de twee stations goed te bereiken, maar uw klanten geven geen gehoor. Dan begint voor u het proces van herinneringen, vaak wordt daar geen gehoor aan gegeven. Debiteurenbeheer kost u als ondernemer veel tijd, tijd die u liever besteed aan het runnen van uw bedrijf. Wij van Willems Incasso uit Utrecht kunnen u helpen deze tijdrovende en vaak frustrerende processen uit handen te nemen en alles in goede banen te leiden.

Incassobureau Houten

Als u incassobureau Willems Incasso inschakelt dan krijgt u te maken met professionele begeleiding, (juridisch) advies en snel schakelen. U kunt vorderingen makkelijk online indienen en op elke gewenst moment inzien. De niet betalende opdrachtgever wordt door ons benaderd. Mocht de situatie ingewikkelder liggen, bijvoorbeeld door betaling onwil of onmacht dan kunnen wij u voorzien van gedegen advies en het daarna volgende traject begeleiden.

Gerechtsdeurwaarders in Houten

Wanneer de debiteur na onze inmenging alsnog niet overgaat tot betaling dan wordt na overleg met u, de gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. De deurwaarder zorgt ervoor dat er een dagvaarding wordt uitgebracht, het vonnis betekent wordt en dat er na een uitspraak van een rechter beslag gelegd kan worden. Als gerechtsdeurwaarder in Utrecht doen wij het voorwerk voor de rechtszaak en zorgen we ervoor dat de uitspraak van de rechter nageleefd wordt. Bijvoorbeeld door het beslag leggen op materiële zaken of loon.

Voorkomen is beter dan genezen
Houten staat bekend als een ambitieuze gemeente, won meerder prijzen en verkiezingen. U als ondernemer heeft ook altijd een oneindige ambitie. Wij willen het ondernemen wat makkelijker maken voor u. Willems incasso geeft u graag advies over hoe u de kans zo klein mogelijk kunt maken dat u te maken krijgt met niet betalende klanten. Bijvoorbeeld door een kredietcheck die online gedaan kan worden.

Incasso expert in de regio

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso is gevestigd in Utrecht, wij bestaan sinds 1969 en hebben veel ervaring in het helpen van lokale ondernemers. Van Houten, de Binnenstad Veenendaal, Utrecht tot Zeist, wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat alles tot een goed einde komt. Onze klantenkring bestaat uit zzp-ers, MKB-ers en grote bedrijven elk met hun eigen verhaal. Uw verhaal is ons verhaal, uw probleem is ons probleem en wij lossen het voor u op!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op