U bent hier: Home Regio's Gerechtsdeurwaarder Culemborg

Bent u ondernemer in Culemborg? Dan zit u in een prachtige omgeving. Het historische centrum met de Markt en het prachtige gotische stadhuis biedt voldoende vertier om na een intensieve dag in uw bedrijf nog even te ontspannen. Als er echter nog een factuur ligt die allang betaald had moeten zijn, dan zal het wat minder ontspannen gaan. In gevallen als deze mag u rekenen op Willems Incasso.

Ons kantoor is weliswaar gevestigd in de stad Utrecht, maar onze dienstverlening reikt tot in de hele provincie en zelfs daarbuiten. Onze ervaren medewerkers staan u als ondernemer in Culemborg dan ook graag terzijde bij het innen van een openstaande vordering.

Incassobureau Culemborg

Als u incassobureau Willems Incasso inschakelt dan krijgt u te maken met professionele begeleiding, (juridisch) advies en snel schakelen. U kunt vorderingen makkelijk online indienen en op elke gewenst moment inzien. De niet betalende opdrachtgever wordt door ons benaderd. Mocht de situatie ingewikkelder liggen, bijvoorbeeld door betaling onwil of onmacht dan kunnen wij u voorzien van gedegen advies en het daarna volgende traject begeleiden.

Gerechtsdeurwaarders in Culemborg

Wanneer de debiteur na onze inmenging alsnog niet overgaat tot betaling dan wordt na overleg met u, de gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. De deurwaarder zorgt ervoor dat er een dagvaarding wordt uitgebracht, het vonnis betekent wordt en dat er na een uitspraak van een rechter beslag gelegd kan worden. Als gerechtsdeurwaarder in Utrecht en omgeving doen wij het voorwerk voor de rechtszaak en zorgen we ervoor dat de uitspraak van de rechter nageleefd wordt. Bijvoorbeeld door het beslag leggen op materiële zaken of loon.

Incassobureau Culemborg

Willems Incasso biedt een uitgebreide juridische dienstverlening als het gaat om openstaande vorderingen. Daarnaast bieden wij een pakket speciaal voor ondernemers. Dit bestaat uit verschillende online tools die u helpen met uw crediteurenbeheer. En daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor persoonlijke advies en ondersteuning wanneer uw zaak door de rechter moet worden behandeld.

Blijft een rekening toch onbetaald? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag bij met het innen van uw openstaande vordering en regelen de gehele procedure voor u. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op