Nieuws en tips uit de incassowereld

 Door het team van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

U bent hier: Home Nieuws Schulden door Corona? Bellen is oplossen!
03-4-2020

 

De eerste gevolgen van de coronacrisis beginnen zichtbaar te worden. Wij en andere gerechtsdeurwaarders verwachten dat meer particulieren en ondernemers komende tijd in financiële problemen gaan komen. In samenwerking met onze beroepsorganisatie KBvG zijn wij daarom de campagne gestart ‘bellen is oplossen’. Als u te maken krijgt met een gerechtsdeurwaarder, dan valt er door te bellen altijd wel een oplossing te vinden in uw situatie. Door in gesprek te gaan met de gerechtsdeurwaarder voorkomt u dat schulden oplopen!

Het team van Willems Gerechtsdeurwaarders en Incasso is tijdens kantoortijden goed bereikbaar. Sinds vorig jaar hebben we ook een chatbot genaamd Willie die veel vragen kan beantwoorden. Zo doen wij er alles aan om schulden bij debiteuren niet verder op te laten lopen.

Onmacht en geen onwil

Wij merken de laatste weken dat veel ondernemers compleet zijn overvallen door de coronacrisis. Veel zzp’ers zitten zonder opdrachten, tijdelijke contracten worden niet verlengd, bedrijven stellen nieuwe aankopen uit en oproepkrachten zitten thuis. Bij veel schulden die komende weken gaan ontstaan is er geen sprake van onwil, maar van onmacht. Door de geringe buffers zullen er schulden ontstaan en worden velen voor het eerst geconfronteerd met een deurwaarder. Op de speciale website www.bellenisoplossen.nl kunt u handige informatie en links vinden.

Bellen is oplossen

Krijgt u komende weken een brief van ons kantoor, dan raden wij u aan om met ons te bellen. Vertel ons uw situatie en wat de vooruitzichten zijn. Samen kunnen we dan bespreken hoe we de schuld kunnen gaan oplossen. We begrijpen dat voor het eerst bellen met een gerechtsdeurwaarder eng kan zijn voor u. Wij staan echter open voor uw belletje en willen in contact met u blijven. Samen willen wij een oplossing voor uw schulden zoeken. U kunt ons bereiken op: 030 - 232 07 030.

Bespreek uw geldproblemen

Veel Nederlanders hebben helaas geldproblemen. Gelukkig zijn er professionals die u kunnen adviseren en begeleiden om uit de schulden te blijven of om uw schulden op te lossen. Neem contact op met uw gemeente om te kijken welke regelingen er bij u beschikbaar zijn.

Vroegsignalering extra belangrijk

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het ook voor bedrijven en overheden belangrijk om contact te blijven houden met hun debiteuren. Worden rekeningen na de eerste herinnering nog niet betaald? Dan zou u ook even kunnen bellen om de situatie te bespreken. Wij raden bedrijven en organisaties aan om werk te gaan maken van vroegsignalering om grote problemen met schulden te voorkomen.

Samen lossen we het op!

Samen moeten we door deze crisis heen zien te komen. Vrijwel alle bedrijven en particulieren worden getroffen door de coronacrisis. Door te bellen naar de gerechtsdeurwaarder voorkomt u dat schulden onnodig hoger worden. Neem dus contact met ons op.

14 bellen bespreken oplossen B

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.