Nieuws en tips uit de incassowereld

 Door het team van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

U bent hier: Home Nieuws Incassoline: voorkomt incassotrajecten voor ondernemers!
24-8-2017

Jaarlijks verliezen Nederlandse ondernemers ruim 7 miljard euro door facturen die niet betaald worden! Natuurlijk kunnen er incassobureaus worden ingezet om de factuurbedragen te innen en, indien nodig, kan er een deurwaarderskantoor worden ingeschakeld. Dit brengt de nodige kosten met zich mee. Incassoline is een online platform waarbij ondernemers tips en juridisch advies krijgen om onbetaalde facturen te voorkomen. Het online platform is begin augustus gelanceerd en heeft al tientallen gebruikers.

Het versterken van creditmanagement

Het doel van Incassoline is het versterken van het creditmanagement. Dit wordt gerealiseerd door ondernemers een online applicatie aan te bieden die ondersteunt bij het voorkomen van onbetaalde facturen. Als eerste partij in Nederland heeft Incassoline incasso, incassopreventie en facturatie in een enkele app weten onder te brengen.

Hierdoor start het proces al bij het uitgeven van de offerte naar de klant toe. Een kredietcheck geeft meer inzicht in de eventuele risico’s die er bij de betreffende klant bestaan. Daarnaast kunnen discussies over onbetaalde facturen worden voorkomen door alle relevante voorwaarden te scannen. Op basis hiervan kan een ondernemer zelf bepalen of de opdracht voor de klant wordt uitgevoerd, of niet.

Hoe werkt incassoline?

In een video leggen wij u in 2 minuten uit hoe Incassoline werkt! Bekijk de video

U kunt omzetverlies effectief voorkomen

Facturen die niet of te laat worden voldaan zorgen jaarlijks voor een omzetverlies van gemiddeld 3% bij iedere Nederlandse ondernemer. In bepaalde gevallen kan dit zorgen voor een winstverlies van maar liefst 30%. Maar liefst 1 op de 3 ondernemers geeft aan dat de groei en ontwikkeling van hun onderneming lijdt onder laat betaalde of onbetaalde facturen.

Dit kan effectief worden voorkomen met de applicatie van Incassoline. Deze online applicatie biedt zekerheid aan de ondernemer wanneer er onzekerheid bestaat. Dit resulteert in het terugdringen van het omzet- en winstverlies door onbetaalde en te laat betaalde facturen.

Start met het gratis Incassowise

Wilt u als ondernemer weten hoe u wanbetalers kunt herkennen, hoe u facturen op tijd betaald krijgt en hoe omzetverlies effectief voorkomen kan worden? Incassoline geeft u alle antwoorden, zodat u gericht met deze kennis aan de slag kunt. U ontdekt het in de gratis Incassowise download op de website van Incassoline.

34 Incassoline persbericht

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.