Nieuws en tips uit de incassowereld

 Door het team van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

U bent hier: Home Nieuws Fores verbindt advocaten en deurwaarders
15-5-2018

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso introduceert FORES Huisdeurwaarders. Vanaf vandaag kunnen advocaten FORES Huisdeurwaarders gebruiken. FORES is een web-applicatie die advocaten efficiënter laat samenwerken met deurwaarders. Opdrachten kunnen met één druk op de knop worden ge-upload in de web-applicatie waarna de gerechtsdeurwaarders van FORES aan de slag gaan en de advocaat zijn of haar opdracht kan volgen via notificaties uit het gekoppelde Track & Trace systeem. FORES ontzorgt volledig zodat advocaten meer resultaat behalen in minder tijd.

Actie en advies

Naast directe actie biedt het platform verschillende adviesmogelijkheden. Het platform legt contact met één van de beschikbare specialisten voor advisering met betrekking tot de verhaalsmogelijkheden. Op deze manier is Fores Huisdeurwaarders de deurwaarder die de advocaat altijd bij de hand heeft.

Privacy en data security

De online applicatie is ontwikkeld vanuit de hoogste veiligheidsnormen. Opdrachten en begeleidende stukken kunnen éénvoudig online worden ge-upload waardoor het niet meer nodig is om privacy-gevoelige informatie via e-mail of post te verstrekken. Tevens is de online-applicatie volledig AVG-proof en kan de opdrachtgever gesloten opdrachten makkelijk en snel archiveren.

Een eerste stap

De introductie van Fores is ‘slechts’ een eerste stap want Fores wil het platform zijn waarop gerechtsdeurwaarders samenwerken. Klaas Soellaart, directeur van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso: “Door samenwerking onder één merknaam kan er samen opgestoomd worden bij aanbestedingen maar kan ook voordeel behaald worden door het op grotere schaal gezamenlijk inkopen van marketing, verzekeringen, (lease)auto’s en allerlei andere zaken.”

Slagkracht

Ook opdrachtgevers profiteren van samenwerkende gerechtsdeurwaarders. Volgens Ignace Feringa, gerechtsdeurwaarder en directeur van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso biedt FORES extra slagkracht. "Door snelheid en flexibiliteit van regionale gerechtsdeurwaarderskantoren te bundelen in een gecombineerd netwerk krijgt de klant een grotere slagkracht in procedures en dat biedt meer ruimte voor de inhoudelijke behandeling en analyse van een zaak".

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op met FORES. Kijk op www.fores.online.

Fores advocaten platform

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.