Willems Gerechtsdeurwaarders
& Incasso in Utrecht

Nadenkertje: tekort geeft meer stress dan schulden.

U bent hier: Home Nieuws Benchmark uw incassopartners jaarlijks
03-1-2020

Veel bedrijven kiezen eenmalig voor een incassopartner en werken hier jaren mee door zonder verdere aandacht te besteden aan andere opties en bedrijven. Dit is jammer, want het betekent dat bedrijven vaak niet het maximale halen uit de samenwerking met een incassopartner. Willems Incasso vindt het jaarlijks benchmarken van uw incassopartners belangrijk.

Waarom precies? Omdat dit u een helder beeld geeft van de prestaties die worden geleverd door uw incassopartner(s). Kunnen ze niet sneller werken? Kan het aantal incasso’s en DSO naar beneden? Wij kunnen, als onafhankelijke partij, optreden als uw benchmaker.

Helder inzicht in de prestaties van uw partners

In Nederland zijn er (helaas) een flink aantal bedrijven te vinden die een grotere hoeveelheid vorderingen uit moeten besteden aan een incassopartner. Voor deze bedrijven is het natuurlijk belangrijk dat het incassotraject zo soepel mogelijk verloopt en dat de incassopartner optimale resultaten neerzet. Diverse bedrijven maken gebruik van meerdere incassopartners en de creditmanagers hebben eigenlijk geen inzicht in de precieze prestaties. Willems Incasso kan hier verandering in brengen door zich in te zetten als benchmaker voor uw bedrijf.

Wij starten een effectief traject

Wilt u meer inzicht krijgen in de prestaties die worden neergezet door uw incassopartners? Dan kan Willems Incasso een effectief traject voor u starten, waarbij wij een deel van uw vorderingen van u overnemen en behandelen. Wij bieden u een praktisch advies over het incassotraject en zorgen ervoor dat u uw incassopartners op alle belangrijke punten kunt vergelijken. Zo helpen wij u uiteindelijk om uw incassotraject te optimaliseren, waardoor u veel betere resultaten tegemoet kunt zien. Uiteraard zetten wij de benchmaker op, en voeren wij deze uit, op contractuele voorwaarden die exact overeenkomen met die van uw incassopartners.

Van welke voordelen kunt u profiteren?

Het effectieve traject van Willems Incasso biedt u diverse belangrijke voordelen. U verkrijgt een optimaal inzicht in de resultaten van de totale sector, waardoor u direct de bestaande risico’s kunt beperken. Mocht u [moeten] besluiten tot een aanbesteding of contractonderhandelingen, dan zal de opgedane ervaring een leidraad kunnen zijn voor de opstelling van kwaliteitsnormen en -eisen. Ook krijgt u zo een basis voor een op te stellen servicelevel. Uiteindelijk draait het vooral om het neerzetten van een norm voor zowel uw incassokwaliteit als uw incassoresultaat.

Wilt u uw incassopartners benchmarken?

Heeft u onvoldoende inzicht in de prestaties en resultaten van uw incassopartners en wilt u hier verandering in brengen? Dan staat Willems Incasso voor u klaar met een passend traject. Wij helpen u graag uw incassotraject te verbeteren, zodat u er meer succes uit kunt halen. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met Willems Incasso uit Utrecht.

01 benchmark incasso

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.

Invalid Input