U bent hier: Home Regio's Woerden Incassobureau

Beleef Woerden is de slogan van deze stad waar u als ondernemer woont en werkt en de zorg draagt voor uw familie en die van uw eventuele werknemers. Woerden biedt een groot scala aan bezienswaardigheden zoals het kaaspakhuis, het Stadsmuseum en Molen de Windhond. Als ondernemer bevindt u zich in een prachtige omgeving in deze historische vestingstad in het Groene Hart. Toch hebben steeds meer ondernemers in Woerden last van niet betalende klanten. Willems Incasso en Gerechtsdeurwaarders staat voor u klaar.

Niet betalende klanten

Het ondernemen brengt risico's met zich mee, dan spreekt voor zich. Echter is het heel vervelend als u hard werkt om de zaak draaiende te houden en toekomst bestendig te maken terwijl u klanten heeft die verzaken te betalen. Wellicht herkent u het wel, uw klant betaald niet en ondanks de herinneringen die u verstuurd blijft de betaling uit, en dan? Dan schakelt u Willems Incasso in, wij zijn gevestigd in Utrecht vanaf 1969 en hebben een gedegen kennis van de regio en van het incassobeleid. We werken snel en effectief. U kunt bijvoorbeeld zelf uw incasso opdracht online indienen en ten allen tijde de voortgang van het dossier inzien.

Advies in de Regio Woerden

Heeft u een klant die niet wil betalen vanwege betalingsonmacht of bijvoorbeeld vanwege een klacht? Dan komen we naar het mooie Woerden en gaan we samen met u kijken wat de beste stappen zouden zijn om uw vordering alsnog betaald te krijgen. Ook bieden wij diverse kredietchecks die wellicht voor u problemen in de toekomst kunnen voorkomen. Van ZZP-er, MKB-er tot een groot bedrijf, wij kunnen u van dienst zijn.

Gerechtsdeurwaarders in Woerden

Mocht ondanks uw en onze pogingen blijken dat de klant niet gaat betalen dan kunnen we in overleg met u een gerechtelijke procedure starten. Wij als Gerechtsdeurwaarders maken een dagvaarding die wij persoonlijk aan de klant bezorgen en bereiden we alles voor dat noodzakelijk is voor de rechtszaak. Als de rechter u eenmaal in het gelijk heeft gesteld dan kunnen wij voor u de vordering opeisen door middel van bijvoorbeeld beslag leggen op salaris of materiële zaken.

Samen staan we sterk

Er komt weer een druk seizoen aan in Woerden met de Koeienmarkt, Havendagen en het Straattheaterfestival, u heeft dus wel iets beters te doen dan achter niet betalende klanten aanzitten, daarvoor weet u nu zijn wij.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op