U bent hier: Home Regio's Soest Incassobureau

Bent u ondernemer in Soest? Dat bent u in uw schaarse vrije tijd vast regelmatig te vinden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Bovendien kan de ligging onder de A1 heel strategisch zijn voor uw bereikbaarheid. Helaas kunt u als ondernemer ook in Soest te maken krijgen met klanten die hun facturen niet of veel te laat betalen.

In zulke situaties kunt u rekenen op Willems Incasso. Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is gevestigd in de stad Utrecht, maar onze medewerkers zijn thuis in de gehele provincie. Zij helpen u als ondernemer in Soest dan ook graag met het innen van een openstaande vordering.

Voorkomen is beter dan genezen

Willems incasso geeft u graag advies over hoe u de kans zo klein mogelijk kunt maken dat u te maken krijgt met niet betalende klanten. Bijvoorbeeld door een kredietcheck die online aangevraagd kan worden via onze website. Tevens geven we in onze blogs veel tips voor ondernemers.

Actief in de regio Soest

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso is gevestigd in Utrecht, wij bestaan sinds 1969 en hebben veel ervaring in het helpen van lokale ondernemers. Van Leidsche Rijn, de Binnenstad van Utrecht tot Soest wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat alles tot een goed einde komt. Onze klantenkring bestaat uit zzp-ers, MKB-ers en grote bedrijven elk met hun eigen verhaal. Uw verhaal is ons verhaal, uw probleem is ons probleem en wij lossen het voor u op!

Gerechtsdeurwaarders in Soest

Als u te maken heeft met een factuur die maar niet wordt betaald, dan beschikt Willems Incasso over een uitgebreid pakket aan juridische dienstverlening om deze alsnog te innen. Daarnaast hebben wij een speciale online service voor ondernemers. En moet uw zaak toch door de rechter worden behandeld, dan regelen wij de procedure voor u, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op