U bent hier: Home Regio's Openstaande factuur in Veenendaal

Veenendaal is een prachtige omgeving om in te wonen en te werken. Veel ondernemers vestigingen zich in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid. Direct aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei is dit een heerlijke omgeving om naast te wonen ook te recreëren. Vele toeristen bezoeken de Oude Kerk, eten wat bij restaurant de Markt, winkelen in de vele winkels en brengen een bezoekje aan het Historisch museum. Vele ondernemers plukken hiervan de vruchten. Helaas is niet iedere klant een klant die ook betaalt. Wat kunnen ondernemers in Veenendaal doen als zij te maken hebben met een openstaande factuur?

Niet betaalde facturen

Als ondernemer in Veenendaal herkent u het wellicht wel, u heeft iets geleverd of een dienst bewezen aan een klant en de factuur wordt veel tijd laat of zelfs helemaal niet betaald. U bent veel tijd kwijt aan het sturen van herinneringen, het bellen en het nagaan of er een betaling is binnengekomen. Deze tijd kunt u beter investeren in uw bedrijf, dan nemen wij van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso het debiteuren gedeelte van u over.

Incassobureau Veenendaal

Willems Incasso uit Utrecht is gespecialiseerd in incassozaken. U als ondernemer in Veenendaal en omgeving kunt gemakkelijk en snel uw vordering van niet betalende klanten online indienen. U kunt het dossier op elke gewenst moment inzien en de vorderingen zo bijhouden. Heeft u een klant die niet wil betalen vanwege bijvoorbeeld een klacht of uit onmacht? Dan kunnen wij u bijstaan met advies en samen een traject starten.

Gerechtsdeurwaarders

Het kan voorkomen dat uw debiteur weigert te betalen, niet reageert op ons schrijven of andere vormen van contact. Dan kunnen we in overleg met u een gerechtelijke procedure starten. Dat begint met het opstellen van een dagvaarding, deze dient bezorgt te worden door een Gerechtsdeurwaarder.

Als deurwaarder heb je de taak de procedure voor te bereiden voordat de rechtszaak van start gaat, ook het traject na uitspraak van de rechter is een taak de de deurwaarder. Heeft de rechter u als ondernemer in het gelijk gesteld dan kan de deurwaarder bijvoorbeeld beslag leggen op materiële zaken, salaris of onroerend goed. Op deze manier krijgt u alsnog uw vordering betaald.

Voor u en samen met u

Debiteurenbeheer is voor veel ondernemers een tijdrovend en frustrerend proces, Willems Incasso is bekend in regio Veenendaal en kan u als geen ander ondersteunen en taken uit handen nemen. Neem contact met ons op om uw openstaande factuur te bespreken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op