U bent hier: Home Regio's Nieuwegein Incassobureau

Als ondernemer in Nieuwegein zit u goed: in deze ruim opgezette gemeente heeft u alle ruimte om uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen. Bovendien ligt Nieuwegein centraal in Nederland. Een ideale vestigingsplaats dus voor als u voor uw bedrijf veel onderweg bent naar opdrachtgevers in het hele land. Helaas kan het ook u overkomen dat een klant een factuur maar niet betaalt. In zulke situaties ligt Willems Incasso praktisch pal naast de deur. Ons gerechtsdeurwaarders en incassobureau is gevestigd in Utrecht-stad, maar wij werken in de gehele provincie. Onze medewerkers staan u als ondernemer in Nieuwegein dan ook graag bij als uw factuur onbetaald blijft.

Incassobureau Nieuwegein

De medewerkers van Willems Incasso bieden u een uitgebreid pakket aan juridische diensten om uw factuur alsnog betaald te krijgen. Deze zorg nemen wij u graag uit handen, zodat u zich kunt richten op wat voor u belangrijk is: uw bedrijf. Onze dienstverlening reikt van advies en ondersteuning van begin tot eind: wij rusten niet tot uw zaak juridisch correct is afgehandeld.

Wat kan Willems Incasso voor u betekenen?

Wij hebben diverse diensten voor ondernemers:

  • Incassoline: met deze online incassoservice beheert u zelf uw vorderingen tot 2500 euro. U maakt een account aan, en van hieruit kunt u (softline, mediumline of hardline) uw vordering incasseren.
  • Juridisch traject: gaat het om een bedrag hoger dan 2500 euro of blijft de factuur alsnog onbetaald? Neem dan contact op, dan kan Willems Incasso namens u een juridisch traject opstarten teneinde de vordering te innen.
  • Incassoconsult: voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij zzp’ers en mkb-bedrijven ondersteuning in hun debiteurenbeheer. Incassoconsult biedt online documenten, zoals templates voor rechtsgeldige facturen, voorbeelden van aanmaningen en WIK-tabellen. U kunt ook kiezen voor een uitgebreid consult.
  • Incassoprevent: met deze online service kunt u de kredietwaardigheid van uw huidige en nieuwe klanten of opdrachtgevers controleren. Daarmee krijgt u tijdig inzicht in eventuele betaalrisico’s.

Persoonlijke benadering

Bij Willems Incasso mag u als ondernemer in Nieuwegein rekenen op een persoonlijke benadering. Met vijftig jaar ervaring als incasso- en gerechtsdeurwaarders kennen wij het klappen van de zweep. Neem daarom direct contact met ons op als uw factuur onbetaald blijft. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op