U bent hier: Home Regio's Incassobureau in Maarssen

Als ondernemer in Maarsen bent u een gezegend mens. Het prachtige historische deel van het dorp en de ligging aan de Vecht bieden tal van mogelijkheden voor een ontspanning na een drukke dag in uw bedrijf. Als er echter een factuur maar open blijft staan, komt aan die ontspanning snel een eind. In zulke situaties staan de medewerkers van Willems Incasso graag voor u klaar. Ons gerechtsdeurwaarders- en incassobureau is gesitueerd in Utrecht-stad, maar onze medewerkers zijn ook thuis in de omliggende plaatsen. Wij staan u als ondernemer in Maarssen dan ook graag bij wanneer u te maken heeft met een wanbetaler.

Gerechtsdeurwaarder Maarssen

Willems Incasso biedt een uitgebreid aan juridische diensten om u te helpen met het innen van uw openstaande vorderingen. Als ondernemer kunt u bovendien gebruik maken van diverse tools die u ondersteuning bieden bij uw crediteurenbeheer. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies en in het uiterste geval starten wij een juridische procedure voor u op om de vordering te innen.

Speciaal voor ondernemers

Willems Incasso uit Utrecht is gespecialiseerd in het oplossen van openstaande facturen. U als ondernemer in Maarssen en omgeving kunt gemakkelijk en snel uw vordering van niet betalende klanten online indienen. Willems Incasso biedt ondernemers verschillende diensten aan op het gebied van debiteurenbeheer en het innen van openstaande vorderingen:

  • Incassoprevent: Maak dan gebruik van deze online service waarbij u snel inzicht heeft in eventuele betaalrisico’s bij uw nieuwe en bestaande klanten.
  • Incassoconsult: Incassoconsult biedt online voorbeelden van facturen die rechtsgeldig zijn, van aanmaningsbrieven en WIK-tabellen. Desgewenst kunt u een uitgebreid consult aanvragen.
  • Incassoline: beheer zelf online uw dossier voor vorderingen tot 2500 euro. U kunt hier uw facturen een aanmaningen uploaden en u heeft inzicht in de voortgang van de incasso. Als het dossier is geïncasseerd, krijgt u de kostprijs terugbetaald.

Incasso in Maarssen

Met deze tools kunt u al veel doen om te voorkomen dat uw facturen onbetaald blijven. Blijft de factuur toch onbetaald, neem dan contact met ons op. Onze juridische medewerkers ontzorgen u graag, zodat u zich op uw bedrijf kunt richten.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op