U bent hier: Home Regio's Incassobureau nodig in Amersfoort

Bent u ondernemer in Amersfoort? Dan kunt u elke dag genieten van het historische centrum met haar bezienswaardigheden zoals de Onze Lieve Vrouwentoren. Als echte Keientrekker zit u graag na een lange werkdag op een terrasje aan de Krommestraat om hier wat nieuwe contacten op te doen.

Een onbetaalde factuur kan dan behoorlijk roet in het eten gooien. Willems Incasso is gevestigd in Utrecht, maar onze medewerkers zijn werkzaam in de gehele provincie. Zij staan u als ondernemer in Amersfoort dan ook graag bij wanneer u te maken heeft met een klant of opdrachtgever die uw factuur niet betaalt.

Gerechtsdeurwaarder in Amersfoort

Onze gerechtsdeurwaarders en incassomedewerkers zijn thuis in Amersfoort en kennen de omliggende regio als hun broekzak. Wanneer het gaat om onbetaalde facturen kunnen wij veel betekenen voor u als ondernemer in Amersfoort. Zo kunt u de factuur via ons incassobureau alsnog innen. Wij nemen dan contact op met uw wanbetaler in Amersfoort.

Voorkomen is uiteraard altijd beter dan genezen. Ook daarvoor hebben wij de nodige middelen en kennis in huis. Twijfelt u over een klant? Dan kunt u bij Willems Incasso heel eenvoudig de kredietwaardigheid van uw bestaande en nieuwe klanten in en buiten Amersfoort laten controleren. Wij geven u graag preventief advies over:

  • Uw debiteurenbeleid
  • Creditchecks van nieuwe klanten
  • Advies over contracten
  • Advies over algemene voorwaarden

Incassobureau Amersfoort

Willems Incasso biedt in Amersfoort een uitgebreid pakket aan juridische diensten waarmee ondernemers worden geholpen om onbetaalde facturen alsnog te innen. Zo gaan wij voor u naar de rechter om een vonnis te halen en bieden wij u volop ondersteuning in het gerechtelijke incassotraject: van beslaglegging tot en met het verhaal van uw vordering.

Mocht het nodig zijn, dan halen wij geleverde zaken, die nog niet zijn betaald, voor u terug. U kunt uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten, zodat u zich kunt richten op uw onderneming in Amersfoort.

Persoonlijke benadering

Als ondernemer in Amersfoort mag u bij Willems Incasso rekenen op persoonlijke aandacht voor uw zaak. Elke zaak is immers uniek. Neem daarom direct contact met ons op wanneer uw klant uw factuur niet betaalt. Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat u zich kunt richten op uw onderneming in Amersfoort.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op