U bent hier: Home Regio's Gerechtsdeurwaarder in Vianen

Bent u ondernemer in Vianen? Dan heeft u een perfecte vestigingsplaats voor uw bedrijf! Het historische centrum biedt een gemoedelijke sfeer voor afspraken met uw klanten of opdrachtgevers en dankzij de ligging aan de A2 en A27 profiteert u van een uitstekende bereikbaarheid. Helaas kan het gebeuren dat een klant een factuur niet betaalt.

Vaak is dat geen sprake van onwil, maar van onmacht. In zulke gevallen staat Willems Incasso graag voor u klaar. Ons gerechtsdeurwaarders en incassobureau staat in Utrecht-stad, maar onze medewerkers zijn ook thuis in de omliggende regio. Zij helpen u als ondernemer in Vianen dan ook graag met het innen van een openstaande vordering.

Incassobureau Vianen

Willems Incasso beschikt over een uitgebreid pakket aan juridische diensten om uw openstaande vordering te innen. Daarnaast bieden wij speciaal voor ondernemers diverse tools die ondersteunen bij uw crediteurenbeheer. Daarnaast bieden wij u een persoonlijke dienstverlening en desnoods starten wij een juridische procedure op als een factuur onbetaald blijft.

Wat kan Willems Incasso betekenen voor ondernemers?

Speciaal voor ondernemers bieden wij diverse diensten op het gebied van invorderen en het voorkomen dat het zover komt:

  • Incassoconsult: Om zzp’ers en mkb-bedrijven te ondersteunen met debiteurenbeheer, bieden wij deze online service aan. Hier vindt u online voorbeelden van algemene voorwaarden, rechtsgeldige facturen, aanmaningsbrieven en WIK-tabellen. U kunt ook een uitgebreid consult aanvragen.
  • Incassoprevent: voorkomen is altijd beter dan genezen. Twijfelt u aan de kredietwaardigheid van een nieuwe of bestaande klant, maak dan gebruik van deze online service. Hierbij kunt u de kredietwaardigheid van uw klanten controleren en heeft u snel inzicht in eventuele betaalrisico’s.
  • Incassoline: Met deze online incassoservice beheert u vanuit uw eigen account uw vorderingen tot 2500 euro. U maakt online een dossier aan, waarin u uw facturen kunt uploaden. U bepaalt zelf de tone of voice. Daarbij kunt u kiezen voor softline, mediumline of hardline

Deurwaarder in Vianen

Met de bovenstaande tools kunt u op het gebied van incasso zelf al veel doen. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op. Willems Incasso neemt dan graag de inning van uw vordering van u over.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op