Nieuws en tips uit de incassowereld

 Door het team van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

U bent hier: Home Nieuws Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso verhuist naar nieuw kantoor in Utrecht
15-1-2024

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso heeft op 15 januari 2024 een belangrijke stap gezet door te verhuizen naar een nieuw kantoor! Op deze nieuwe locatie aan de Veldzigt 3, 3454 PW in Utrecht zijn wij klaar voor onze verder groei de komende jaren. Deze verhuizing is een strategische beslissing, voortkomend uit de ambitie om klanten nog beter van dienst te zijn en de toegenomen bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Het nieuwe kantoor biedt meer ruimte en moderne faciliteiten, waardoor de medewerkers van Willems Gerechtsdeurwaarders nog effectiever kunnen werken. Bovendien versterkt de centrale ligging in Utrecht de toegankelijkheid voor klanten uit verschillende regio's.

Onze nieuwe locatie stelt ons in staat om onze klanten nog beter te adviseren en ondersteunen. We zijn trots op onze groei en deze verhuizing is een natuurlijke volgende stap in het ruim 55-jarig bestaan van onze organisatie.

We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in ons nieuwe kantoor en hen te voorzien van de hoogwaardige service die ze van ons gewend zijn. Wij nodigen al onze klanten en partners uit om ons te bezoeken op onze nieuwe locatie. Kom langs voor een kopje koffie en een gesprek over hoe we u kunnen ondersteunen.

nieuw pand utrecht incasso deurwaarder

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.