Nieuws en tips uit de incassowereld

 Door het team van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

U bent hier: Home Nieuws Eén managementsysteem met vier certificeringen
04-1-2017

Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso is al bijna 50 jaar actief in Utrecht en omgeving. In samenwerking met Bouw & Van de Meerendonk is het gelukt om vanuit één integraal management systeem vier verschillende certificeringen te krijgen!

Zo bent u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening, veilige en beschermde gegevensverwerking, vakbekwame  beroepsuitoefening die aan strenge eisen voldoet, en de bevoegdheid om in opdracht van financiële instellingen actief te mogen zijn.

Vier certificeringen

Vanuit één managementsysteem is ons kantoor gecertificeerd voor: ISO 9001:2015, ISO 27001:2013, en ISEA 3402 type I. Daarnaast zijn wij positief ge-audit op de KBvG Normen voor kwaliteit. Hieronder lichten wij graag de verschillende certificeringen toe.

ISO certificering voor kwaliteit en veiligheid

Wij beschikken over een ISO 9001:2015 en een ISO 27001:2013 certificering. ISO 9001 is een algemeen kwaliteitsmanagementsysteem, waardoor u als klant ervan verzekerd bent dat Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso voldoet aan specifieke kwaliteitseisen. Zowel eisen van u als klant, als eisen die worden gesteld vanuit wet- en regelgeving. ISO 27001 is gericht op het beveiligen van bedrijfsgegevens. Daardoor weet u zeker dat vertrouwelijke gegevens op de juiste manier verwerkt en beveiligd worden bij ons kantoor.

KBvG Normen voor Kwaliteit

Als lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie  van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) zijn wij onder meer gebonden aan strenge regels met betrekking tot het uitvoeren van taken, en verplicht te handelen volgens specifieke kwaliteitsnormen. Een voorbeeld daarvan is de Verordening KBvG Normen voor Kwaliteit. Met deze normen voor kwaliteit heeft de beroepsgroep van gerechtsdeurwaarders een kwalitatieve standaard neergelegd voor het borgen van kwaliteit van dienstverlening en het voeren van een goede bedrijfsvoering. Deze normen zijn in een reglement uitgewerkt als best practices.

Ook verplicht het lidmaatschap van de KBvG alle aangesloten leden om opleidingen te volgen waarmee de vakbekwaamheid wordt bevorderd. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van gerechtsdeurwaarders en incassodiensten die voldoen aan de strengste eisen.

ISAE 3402 certificering voor zekerheid

Met de ISAE 3402 type I certificering toont Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso aan dat er diensten mogen worden geleverd aan financiële instellingen. Bij wet zijn financiële instellingen als banken en verzekeraars namelijk verplicht om bij uitbesteding van werkzaamheden aan te tonen dat processen in de keten beheerst worden. Daarvoor is een zogenaamde SOC (Service Organisation Control) rapport nodig, en ISAE 3402 is de internationale standaard voor deze rapporten. Door dit certificaat weet u zeker dat wij bevoegd zijn om financiële vorderingen te incasseren.

Managementsysteem van Bouw & Van de Meerendonk

Bij het opzetten van dit managementsysteem hebben wij nauw samengewerkt met Bouw & Van de Meerendonk. Zij  ontwikkelen en verbeteren al meer dan 20 jaar managementsystemen.

“Onze missie luidt Eenvoud in Incasseren en dan moet je je eigen processen extern en intern goed geregeld hebben.”

Klaas Soellaart - Directeur Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Incasso of gerechtsdeurwaarder in Utrecht nodig?

Heeft u een debiteur die niet wil betalen? Onze medewerkers nemen deze zaak graag voor u uit handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

01 4 systemen

Alles voor een geslaagde incasso!

Onze gratis digitale incassobox bevat alle documenten en tools die u nodig heeft voor een geslaagde incasso. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de box direct!

Vul uw naam in

Vul een uniek e-mailadres in (u kunt max. 1x inschrijven op de nieuwsbrief)

U dient akkoord met onze voorwaarden te gaan.