U bent hier: Home Niet betalende klant? Wij gaan incasseren!

Openstaande facturen zijn voor geen enkele ondernemer fijn om te hebben. U wilt graag dat uw factuur wordt voldaan als een product of dienst geleverd is aan een particulier of bedrijf. Blijft een factuur openstaan, ook nadat u meerdere keren een herinnering heeft verzonden aan uw debiteur? Dan kunt u overwegen de factuur te laten innen door een gerechtsdeurwaarder. De gerechtsdeurwaarder is de enige instantie die het gehele incassotraject voor u kan uitvoeren.

Kom vandaag nog in actie!

Quote 5

Bel of mail ons

030 - 2320730

Direct zaak indienen

Direct uw vordering indienen!

Via de button 'Direct zaak indienen' komt u bij het formulier om uw incasso-opdracht in te dienen. Door het invullen van een aantal basisgegevens kunnen wij uw opdracht in behandeling nemen. Wij vragen u om uw contactgegevens duidelijk in te vullen. Voordat uw opdracht daadwerkelijk in behandeling wordt genomen nemen wij contact met u op.

Onze online services:

  • Incassoline - een online incassoservice voor al uw openstaande vorderingen
  • Incassoprevent - een online service voor het controleren van de kredietwaardigheid van uw klanten
  • Incassoconsult - een online tool voor advies en ondersteuning bij uw debiteurenbeheer

Kijk voor meer informatie onderaan onze website. Hier vindt u ook onze algemene voorwaarden en tarieven.

Willems staat voor SNEL: Stevig, Naturel, Eenvoudig en Levendig

Onze kernwaarden

Over Willems

In Utrecht zijn wij in 1969 van start gegaan. De organisatie kent vallen, opstaan en weer doorgaan, winst en verlies, succes en tegenslag. Willems is klaar voor nu en voor de toekomst. Hier voegen wij graag aan toe: klaar voor u. Immers, geen opdrachtgevers, geen niet-betalende debiteuren, geen Willems. Met deze wijsheid dicht tegen het hart verlenen wij onze incasso- en deurwaardersdiensten en zoeken wij naar iedere mogelijkheid om wat wij weten en kunnen ter beschikking te stellen aan u die er om vraagt. Professioneel omgaan met een openstaande schuld is belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Dat is een belangrijke reden om te kiezen voor Willems. Elke vordering is uniek, daarom kunt u te allen tijde rekenen op de expertise en het doelgericht handelen van Willems. 

  • Onze missie - eenvoud in incasseren
  • Onze visie - van nature snel
  • Onze kernwaarden - SNEL

Direct zaak indienen

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op