U bent hier: Home Incasso Ede

Een snelle incasso in Ede

Wanneer u eigen mogelijkheden zijn uitgeput om een klant tot betaling aan te zetten, dan kunt u een Incassoprocedure starten om uw klant tot betaling te dwingen. Voor een incasso in Ede moet u op zoek naar een incassobureau in Ede. Tijdens een incassotraject draagt u de vordering als het ware over aan het incassobureau. Het contact met de klant loopt dan via het incassobureau. Het incassobureau zal door middel aanmaningen en sommaties proberen de klant tot betaling aan te zetten. In veel gevallen is dit succesvol. Veel klanten zullen als zij een brief van een incassobureau ontvangen wel overgaan tot betaling, mede ook omdat zij worden aangeslagen voor de incassokosten.

Wat mag u verwachten van een incassobureau in Ede?

Er zijn vele incassobureau´s, maar wanneer u een betrouwbaar incassobureau in Ede zoekt, dan maakt u met Willems Incasso een goede keuze. Wij hanteren onze eigen methode, namelijk de SNEL methode. Dit staat voor Sterk, Naturel, Eenvoudig en Levendig. Deze methode geeft aan hoe wij opereren en welke voordelen u bij ons geniet en hoe wij met uw klant omgaan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goede relatie met uw klant behoudt. Daarom houden wij rekening met de situatie waarin uw klant zich bevindt. Wij zetten ons in om schulden van klanten te verminderen. Met een incassoprocedure bent u dus enigszins dwingend, maar met oog voor uw klantrelatie.

Willems Incasso als uw incassobureau inschakelen in Ede

U kunt Willems Incasso als uw incassobureau inschakelen in Ede, als u openstaande vorderingen heeft. Wij zijn al sinds 1969 actief, dus u mag vertrouwen op onze expertise en ervaring. Mocht een incassotraject via ons incassobureau niet tot betaling leiden, dan kunt u bij ons terecht voor de gerechtsdeurwaarder. Wij zijn namelijk ook een deurwaarderskantoor. Hierdoor blijft uw zaak in onze handen en hoeft u niet op zoek naar een deurwaarder.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op